Монтиране на (коледна) украса с автовишка

Наемът на автовишка не е свързан единствено със спешна работа, като подрязване на опасни клони или ремонтни дейности, от които всеки дом и офис се нуждаят. Монтирането на украса за празниците може да се окаже едно от най-забавните и удовлетворителни изживявания с автовишка. Не е нужно да имате изтънчени познания за съчетанието между материи и цветове, за да споделите със света радостта от празника и любовта към традицията.

За повече информация се свържете с нас : Услуги с автовишка

Подготовка

За да изпъква украсата, подгответе екстериора на къщата си като изчистите с четка мръсотията по външните стени и измиете прозорците. Дървените повърхности забършете с влажна кърпа и, ако са покрити единствено с лак, ги намажете с масло за дърво или восък. Така хем ще ги предпазите от студа, хем ще върнете естествените нюанси и цветове на дървесината. Почистването и лакирането можете да вършите едновременно с автовишка. Кошницата ѝ е достатъчно стабилна и широка, за да поеме тежестта на един човек и да побере кофа с парцали, четки и препарати.

Фенери

Можете да използвате газови или електрически фенери. Те са изключително практични и имат двояка функция – служат като универсална украса за всеки празник и осветяват алеите и тъмните ъгълчета около къщата. Фенерите имат способността да правят всеки дом уютен и привлекателен за окото.

Лампички

Използвайте автовишката, за да закачите гирлянди от лампички или висящи LED снежинки. Подберете лампичките според това дали покривът ви е хоризонтален или повдигнат. Включете в сметките си къде се намира захранването и опитайте да го замаскирате. Разликата между обикновените и LED лампичките е в консумацията на енергия. LED гирляндите и снежинки са енергоспестяващи, хладни на допир и издържат 5 сезона. Освен това се поставят и свалят по-лесно.

Натурална украса

Включва изкуствени или естествени борови венци и пана. Изглеждат най-добре на вратите, около прозорците и по протежението на клони/носещи греди. Можете да ги украсите с панделки, играчки и дори със спрей боя или снежен спрей.

Играчки

С автовишка ще можете да закачите Дядо Коледа на балкона, подаръци и големи червени панделки. Снежни човеци и плюшени играчки ще допълнят картинката. Ако имате дърво в близост до къщата, украсете го с гирлянди и играчки. Автовишката ще ви позволи да стигнете до най-високите клони, за да навиете постепенно лампичките. Долните клони трябва да изглеждат по-тежки, като че по тях има висулки, докато по-горните са с по-малко украса и светлини.

Послания

Ако искате да споделите чувствата си с всички наоколо, то ще са ви нужни LED светлини във формата на букви. Използвайте автовишка, за да пожелаете на всички „Весели празници“, „Весела Коледа и честита Нова година“ или просто кажете „Обичам те“ на някой близък.

Изкуствен сняг

Ако живеете на място с предимно топъл климат, но бленувате за сняг, то можете да използвате автовишка, за да преобразите покрива си. Изчислете приблизителната площ на покрива и я покрийте със специална вата, имитираща изкуствен сняг. Използвайте сребрист или холограмен спрей, за да придадете дълбочина на ватата и да я накарате да заблести отдалеч, подобно на пресен сняг. За да засилите ефекта, използвайте снежен спрей за външната стена на къщата, като имитирате снежни навявания под покрива и около прозорците.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *