Развитието на високото строителство изисква използването на услугите на специална въздушна платформа като автовишка, създадена за такива сложни работни задачи. Автовишките се отдават предимно под наем. На различните етапи на строителство и ремонтни дейности е необходимо различно оборудване, така че наемането на автовишка ви дава възможност да изберете такава, отговаряща най-точно на вашите нужди и предпочитания. Наемането на автовишка от Dani-lift1 ще ви спести ненужни разходи и рискове. При интерес към наемане на автовишка, цената на час ще се калкулира според количеството работа, която трябва да се извърши. Тук може да видите всички цени : Цени за наем на автовишка. Наемането на автовишка е възможно за решаване на следните задачи:

  • кастрене на дървета;
  • ремонт и монтаж/демонтаж на електропроводи;
  • строително-ремонтни дейности по фасади;
  • монтаж / демонтаж на рекламни елементи;
  • ремонт на покриви и почистване от сняг, отстраняване на ледени висулки;
  • поддръжка на вентилационни системи;
  • измиване на прозорци и боядисване на фасади на високи сгради.

Монтаж на климатик с вишка

Какво е важно да знаете при поръчка на автовишка?

Когато поръчвате услугата за наем на автовишка, трябва да вземете предвид размера на площадката за работа, на каква височина ще трябва да бъдат повдигнати работниците за извършване на работние процеси. Също така е важно да уточните каква работа ще бъде извършена и има ли необходимо място за разполагане на оборудването в обекта. Важно е и какви са пътищата за достъп до мястото на работа – има ли ниски арки, тесни места, неасфалтиран път/пясък, покрай и през които трябва да премине автовишката, защото големината на машината е от важно значение за това.

Защо да наемете автовишка?

Автовишката се използва за решаване на различни задачи. Предимно такова оборудване се избира за ремонт и реставрация на обекти, както и за тяхното възстановяване. Също така често се използва при озеленяване и фасадни работи. В наемната цена за една автовишка са включени услугите на щатни работници. Шофьорите не само ще донесат оборудването на обекта, но и ще следят за безопасността на работата, както и ще помогнат за по-бързото изпълнение на задачата. Опитът показва, че професионалният оператор помага да се спестят до 30% от времето за монтаж и фасадна работа. Автовишките се доставят на обекта след 100% предплащане. Можете да платите наем по всеки удобен начин: плащане в брой, банков трансфер и други. Можете да наемете автовишка за всякакъв период на използване.  Умерената и разумна цена прави поръчката достъпна. В същото време има възможност за почасово плащане, което е особено важно при малко количество планирана работа за извършване. Можете също така да платите на части или за целия проект наведнъж.

Кастрене на дървета

Как се наема и каква е цената на автовишка?

Актуално е  наемането на автовишки за всякакъв вид почистване. Тези машини значително ще опростят и ускорят измиването на прозорци и боядисването  на фасадите на различни сгради. С помощта на автовишка под наем ще бъде възможно бързо и безопасно панорамно остъкляване на сгради и много други услуги за работа на високо. Цената за поръчка не се влияе от вида работа, за която наемате автовишка. Цената на автовишката зависи и от нейния тип и времето за извършване на работа. Ако това е почасов наем, цената ще е много ниска  и услугите ще са евтини.

Но ако е необходимо с автовишка да бъдат извършени работни дейности за няколко дни, цената ще бъде по-висока. В зависимост от това каква автовишка се изисква, цената за наем на час е посочена в сайта на dani-lift1. Ако се интересувате от цената на автовишка за наем за  няколко часа, можете да се обадите на посочените телефони и да се консултирате. Въз основа на вашите желания, операторите ще ви посъветват за наемането на най-подходящата автовишка според вашите нужди! Те не само ще ви кажат колко ще струва наемането на автовишка, но също така ще ви посъветват кои автовишки е по-добре да изберете според вашият случай, ако все още не сте взели решение.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *