Нито един собственик на автомобил не е застрахован от неприятности на пътя. Те могат да се случат за кратко време, а най-близкият сервиз или автосервиз да е разположен  много далече от мястото, където се намира шофьора. Спешната пътна помощ за района на град Пловдив ще ви помогне да се справите с този проблем. Тази услуга ще осигури квалифицирана техническа помощ на мястото, където колата ви  е закъсала.

Понякога повредите може да не са толкова сериозни, че да се свържете със сервиза и можете да успеете да оправите проблема по колата и сами. Но не всички шофьори обаче имат необходимия набор от инструменти, резервни части или консумативи със себе си. Поръчването на техническа помощ на пътя означава спестяване на време, пари и нерви. На адреса на повикването ще дойде опитен майстор, който ще определи причините за внезапното спиране или друг проблем с колата и ще извърши всички необходими операции за отстраняването му. В случай, че е необходим по-сериозен и комплексен подход за решаване на проблема, се организира бърза евакуация на автомобила.

Защо си струва да повикате пътна помощ за района в град Пловдив?

Тъй като техническите неизправности на машината могат да възникнат по всяко време, аварийната пътна помощ  за района в град Пловдив предоставя своите услуги денонощно. Гамата от автосервизни услуги включва:

  • Отваряне на врати в случай на блокиране или когато водачът е забравил ключовете в кабината на колата;
  • Транспорт при липса на гориво;
  • Подмяна на дефектирали елементи на електронната система;
  • Ремонт на спирачна или горивна система;
  • Отстраняване на проблеми с ходова част;
  • Дребни ремонти на агрегати;
  • Смяна на консумативи (масло, филтри, тръби, скоби);
  • Смяна на спукани или деформирани колела от механично въздействие;
  • Зареждане на изтощена батерия;

Всеки един един малък спешен ремонт ще помогне за възстановяване на функционалността на автомобила в пълна степен или ще позволи  на шофьора да стигне до най-близкия сервизен център. Когато колата е заседнала на пуст път и няма как да се обърнете за помощ към други шофьори, има риск да загубите много време. Свързването с пътна помощ, ще ви позволи да получите техническа помощ в най-кратки срокове при достъпни условия за всички категории шофьори.

За да получите пътна помощ, е необходимо да се обадите на посочения телефон в сайта и да опишете на телефонния оператор подробно ситуацията и основните признаци на създалата се техническа неизправност. В резултат на това, при вас на място ще пристигне специализиран майстор с необходимото техническо оборудване. Ако причината за повредата не е ясна, специалист може да извърши диагностика за точно откриване на дефекти. В резултат на това пътната помощ е най-удобният начин да се справите със всеки пътен проблем, евтино и без усилия.

Основни предимства при избор на пътна помощ

Техническата помощ на пътя е особено важна през нощта, когато всички магазини и сервизи са затворени. Диспечерската служба  приема такива обаждания в спешен режим, за да разреши всеки проблем възможно най-бързо. Повечето неизправности могат да бъдат отстранени директно на мястото, където автомобилът спира, без да се организира евакуация до автосервиз. Чрез пътната помощ вие:

  • Спестявате пари за плащане на теглич за транспортиране на автомобила до сервизен център;
  • Можете да върнете функционалността на автомобила в най-кратки срокове;
  • Няма нужда да чакате на опашки за диагностика в сервиза, докато колата бъде пусната в експлоатация (понякога може да отнеме няколко дни), както и да плащате допълнително за спешен проблем;
  • Получавате безплатна консултация от квалифициран майстор и препоръки за по-нататъшна поддръжка и планови ремонти на колата;

Какви са цените?

Обикновенно се предоставят фиксирани тарифи за стандартни услуги, а при изпълнение на сложна и по-комплексна задача, общата стойност е сумата от броя извършени манипулации и използваните резервни части. Ценовата политика на компанията е насочена към предоставяне на висококачествени, но достъпни услуги.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *