Автовишка под наем за работа по фасада на обект

Научете какви са предимствата при работа с автовишка под наем?

Но първо – какво е автовишка?

Това е превозно средство, което е оборудвано с устройство за повдигане и преместване на работници с инструменти и материали. Може би сте виждали как преди Коледа с такова особено превозно средство се монтира светещата украса по улиците и на високите сгради?  Но реално неговото приложение  е многоспектърно: то е ценен ресурс по време на монтаж и поддръжката на електропроводи, на комуникационни линии, на контактни мрежи, на сгради и на конструкции Също се използва при поставяне и снемане на външна реклама, оформяне на градски зелени площи и др.

Работното тяло на това превозно средство е съчленен, телескопичен или комбиниран асансьор с въртяща се стрела, оборудвана с работна платформа (така наречената люлка). Височината на повдигане на стрелата може да бъда 12-75 м, страничният обхват – 8-28 м, а товароподемността е 200-400 кг. Асансьорът се управлява от работната платформа и от кабината на автомобила. За да се увеличи стабилността по време на работа, автовишките обикновено са оборудвани с опори.

Каква работа с автовишка под наем може да се свърши?

Ще се учудите от многообразието на тяхното приложение.

Автовишките се използват широко в почти всички видове човешки дейности: от строителството до доброволчески акции за спасяване на самотно мяукащо коте на високо дърво. Фирмени помещения, обществени сгради, складове, работилници, търговски помещения, строителни площадки, улици и дворове – всичко това далеч не е цялата област на използване на автовишката под наем. Тя осигурява бързи решение на всеки проблем, свързан с работа на височина, за възможно най-кратко време. Комбинацията от надеждност, качество, безопасност, ефективност и икономичност прави всяка работа с автовишка под наем особено търсена. В крайна сметка не е рентабилно фирми или физически лица да имат собствена автовишка, която едва ли ще използват много често. Наемът  е идеална алтернатива на покупката Така не е нужно да се мисли къде ще се съхранява закупената автовишка, колко пари за ремонт, за поддръжка, за обучение на квалифициран обслужващ и  сервизен персонал трябват,

С една дума, много по-изгодно решение е да се наемат автовишки при възникнал конкретен случай.

Фирма „Дани – Лифт 1“ ЕООД на уебсайта си https://dani-lift1.com/ предоставя автовишка под наем за град Пловдив и региона. Всъщност, това е основната дейност на фирмата. Тя има  висококачествени машини, които разполагат с цялата необходима документация и отговарят на всички приети стандарти за качество и безопасност, така може да вземете под наем модела, който най-добре отговаря на вашите изисквания.

Нека отново очертаем ползите при работа с автовишка под наем, предоставяне от фирма „Дани – Лифт 1“ ЕООД:

  • Професионализъм, който е резултат от огромния опит в различни ситуации,
  • Индивидуално решение на проблема на всеки наш клиент,
  • Ускоряване на работния процес,
  • Ефективна дейност,
  • Доказана безопасност,
  • Конкурентни и разумни цени,
  • Гъвкава система отстъпки за редовни клиенти, периодични промоции.
Работа с автовишка на обект

Работа с автовишка на обект

За да се заяви необходимото оборудване, трябва да се свържете се с консултант от фирмата на посочения на уебсайта телефонен номер или да оставите заявка.

Автовишката освен стандартни дейности при строителство, монтаж, ремонт на сгради, ел. кабели, поставяне на реклама и украса, може да се наеме и при остъкляването на високи сгради и измиване на прозорци, за обслужване на климатични системи, пожарогасене, изрязване на клони и оформяне корона на дървета, илюминации, фото и видео заснемане…Дори за романтични послания като поднасяне на балони на прозореца на любимия човек!

Когато се наема автовишка за определена ситуация, трябва задължително да бъде подадена следната информация:

  • на каква височина е планирана работата,
  • точно къде се намира обекта,
  • вида работа и особености при нея,
  • колко близо автовишката може да бъде до мястото за работа или конкретно действие,
  • тегло на повдигнатия товар,
  • проходимост на въздушната платформа, като се вземат предвид размерите на машината,
  • точен час за стартиране на работата.

Защо фирма „Дани – Лифт 1“ ЕООД?

Смяна на надпис с вишка

Смяна на надпис с вишка

Тя е надежден партньор с натрупан опит, който позволява решение на всички проблеми на Клиента.

Запомнете: наемането на автовишка с водач гарантира безопасността и качеството на извършените дейности.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *